Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2023 06:46 - Ние сме автентичното ляво
Автор: levicata Категория: Политика   
Прочетен: 123 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.03.2023 07:01


Акценти от интервю с д-р Цветеслава Гълъбова, кандидат за народен представител на Левицата, водач на листа в 25-ти МИР, София

В "Левицата" ще сме различни от ръководството на БСП. "Правим разлика между ръководството на БСП и хората в БСП. Много от тях са отвратени, но искат да имат представителство.

Това заяви пред БНР Д-р Цветеслава Гълъбова, кандидат за депутат от "Левицата" и директор на Държавната психиатрична болница „Св. Иван Рилски“

Няма да направим такъв завой, какъвто направи то. Наясно сме какво означава лява идея. Готови сме да защитаваме левите принципи.

Видяхме непростими коалиционни съглашения, които отвращават левите хора. Има трикратен спад на гласоподавателите, подкрепящи БСП.

Мантрата, че хартиеното гласуване ще облекчи възрастното население, което било електорат на БСП, е обида към възрастните хора в България, те може да са възрастни, но същевременно те са най-образованата част от населението.

Тези възрастни хора банкират свободно и общуват с деца и внуци от цял свят чрез различни платформи.

Нашата кампания няма да бъде Анти-Нинова защото това е безплодно. Кампания не се води анти, а про. Изчегъртването не работи! Акцентът на кампанията ни ще бъде какво ще направим и с какво сме по-добри.

Трите основни точки на нашата кампания са държавата, включително съдебната реформа, втора точка – цени и трета – инфлация.

Вероятно ще бъдем в опозиция. Това обаче са разговори на по-късен етап. Ще водим такива разговори, които са на принципна основа.

Гаранция за това е че никой от хората в Левицата не влиза в политиката за да подобрява своето материално състояние. Ние сме реализирани хора, хора с професия. За никого от нас няма да има нищо страшно, ако се върне на своето професионално поприще.

Интервю на Даниела Големинова , Българско национално радио, 02.03.23

Цялото интервю може да чуете в звуков файл на адрес:

https://bnr.bg/horizont/post/101787746/d-r-cveteslava-galabova






Гласувай:
0



1. avrilbo - И пак да попитаме
28.03.2023 15:10
Може ли Цвети да ни обясни без опростачване на дискусията в фройдиски аспект ДЖЕНДЪР ДРЕСИРОВКАТА на подхора . Хората не ги дресират все пак нали хер Левицата
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: levicata
Категория: Политика
Прочетен: 34240
Постинги: 16
Коментари: 6
Гласове: 6
Архив